אתר CSOOnline מציע מידע חשוב על אבטחה (לא רק של מחשב), אבטחת מידע וניהול סיכונים. איך יוצרים סיסמאות ``נכונות`` יותר? מתי גורסים מסמכים? שאלות חשובות, שחשוב לחלוק עם כולם!
האתר של היום עוסק בנושאים חמים וטרנדים עדכניים בתחום האבטחה. האתר דן בחידושים, קשיים ואתגרים, מציע חדשות, סקירות, ראיונות עם מומחים, בלוגים, טיפים, Newsletter, ועוד.
יתרונותיו הבולטים
האתר מחולק לקטגוריות שונות, המקלות על חיפוש ומציאת המידע הרצוי. כך ניתן לחפש במתחם הדעות, לבדוק מה חדש במתחם החדשות, ל`קרוא בלוגים של מקצוענים ומומחים בתחום, ליהנות מ-Webcasts ו-Podcasts, ולקרוא כתבות מרתקות בנושא אבטחה.
הסיבות לבחירה
האתר מיועד ל-CISO בארגון, כלומר מנהל אבטחת המידע הארגוני (Chief Information Security Officer), אך לא רק, ומומלץ לכל אחד לקרוא בו, ולהחכים, מאחר והנזקים הכספיים איתם נאלצים ארגונים להתמודד עקב פגיעות אבטחה נמצאים בעלייה
חדה של 108%! האתר של היום הוא המקום בו כדאי להתחיל ולמנוע נזקים נוספים.
שים לב
מומלץ להיכנס למתחם ``תעביר את זה הלאה`` (Pass It On), אשר הקישור אליו מופיע בראש כל עמוד באתר. במתחם זה מרוכזים מאמרים חשובים, שכל אחד פשוט חייב לקרוא, ולכן חשוב לא רק לקרוא אותם אלא גם להעביר אותם הלאה. למשל, מאמר על מניעת אלימות במקום העבודה, מתי לגרוס מסמכים, איזה סיסמאות עובדות ואיך לשפר סיסמאות. חשוב!
הערה
ראה באתר תחת ``Security Fundamentals`` מספר כתבות המסבירות מונחים בסיסיים בתחום האבטחה.
למנהלי מידע שרוצים לקדם חדשנות, לחסוך בהוצאות, להגן טוב יותר על המידע הארגוני, שירות pCon, מאפשר לקבל ריכוז מתומצת, של סיכום מאמרים ודברי מומחים, על חידושי טכנולוגיות המידע החדשות, תוך מיקוד בהיבטי מפתח החשובים למנהלי מידע. אלה כוללים: מגמות, שימושים, עלויות ומחירים, שיקולי בחירה, חלופות בשוק, דברי מומחים, טיפים, המלצות מעשיות ליישום, בעיות וקשיים צפויים, הפניות למקורות נבחרים וסרטוני המחשה.
הייחוד של pCon הוא בתמצות קצר וברור של מידע מקצועי שימושי, רלוונטי ובר יישום, שהכי מעניין וחשוב למנהלי מחשוב בישראל. למשל: מחשוב ארגוני, מעמד המנמ"ר, תקשורת, אינטרנט ארגוני, אבטחת מידע, Mobile, אחסון, וירטואליזציה, BI, ביג דטה, מחשוב ענן, תשתיות, דטה סנטר, תוכנות שימושיות, פיתוח, ניהול יעיל, חידושים טכנולוגיים.
למידע נוסף על מאות רבות של טכנולוגיותשסקרנו בשנים האחרונות
השירות והאתר סוקרים מערכות, מוצרים ושירותים של החברות המובילות בענף כמו: IBM, HP, מיקרוסופט, EMC, VMWare, NetApp, סימנטק, אורקל, אינטל, גוגל, אפל, פייסבוק, CA וכן סטארט-אפים וחברות חדשות ולא מוכרות.
לחלוק, לשתף, לעורר השראה ולהעצים מנהלי מידע, זה המוטו של
קובי שפיבק Bsc ו- MBA. קובי הוא מורה דרך טכנולוגי שמלווה את עולם המחשוב: כתכנת, מהנדס, מנהל, יזם, עיתונאי, יועץ ומרצה, משנת 1976. כעורך הראשי של תחקירי pCon הוא כתב וערך ב-19 השנים האחרונות, למעלה מ-960 תחקירים מקצועיים, שמסייעים למנהלי מחשוב במאות ארגונים, ליהנות מיותר עניין, זמן פנוי וכסף זמין.
מנהלי מחשוב, שמעוניינים לקרוא או להפנות לקובי שפיבק שאלות מקצועיות, מוזמנים לעשות זאת במסגרת תשובות המומחה.
אם לא מצאת שירות זה כשימושי, בבקשה ספר לנו.
אם אתה כן נהנה מהשירות שתף חברים שגם להם הוא יכול לעזור.
תחשוב על החיוך, הסיפוק, ההרגשה הטובה, כשגם רעך ייהנה כמוך והמלץ עכשיו.
מה מייחד את "האתר הנבחר" של pCon-line?
כמה אתרים חדשים, מיוחדים בעלי ערך מוסף ממשי, גילית בשנה האחרונה? (תן מספר מדויק). pCon-line ממיין ומסנן אתרים ייחודיים ומקורות ורשימות רבות, שמדרגות את האתרים הטובים ביותר שיש. מתוכם הוא ממליץ על האתרים הנבחרים והמומלצים הטובים ביותר בארץ ובעולם. כך מספיקה דקה ביום כדי להכיר ולבחון 250 אתרים מועילים, רלוונטיים ושימושיים מדי שנה. לכן, הוסף עכשיו את "האתר הנבחר"
למועדפים או ל-RSS, התעדכן בפייסבוק או בטוויטר.